Dieu me la donnera un jour Sí, a veces quiero que alguien tome mi mano, Me levante, me abrace estrechamente, sea mi novio, Así que si estás ahí fuera, prometo ser buena contigo, Pero he terminado de buscar mi futura persona especial, Querido nadie, esta es tu canción de amor, Realmente no me gustan las grandes multitudes. bien avec toi Kumpulan Lirik dan Kunci Lagu Terbaru Indonesia, Daerah, Mancanegara dan Infotainmen. J'ai tendance à empêcher les gens d'entrer dans ma vie Oh oh oh Dear One, there's somethin that I have to tell you Dear One, there's somethin that I have to say, yay-yay Dear One, he's tall, dark, well you know how it is And Dear One, he stole my heart away. Cause when the time is right starts and ends within the same node. dan "Lirik Lagu Dear No One" ini adalah milik dan hak cipta dari Pemiliknya dan semua konten yang disediakan di MASTER Lyrics ini hanya untuk tujuan Pengetahuan dan hanya di gunakan untuk pribadi saja. /* paroles2chansons.com - Below Lyrics */ J'aime avoir mon espace, yeah Dear One, there's somethin that I have to say, yay-yay Dear One, he's tall, dark, well you know how it is And Dear One, he stole my heart away. var opts = { Mais j'en aie fini de chercher mon futur compagnon Pas besoin de répondre à quelqu'un Cause when the time is right Dear No One Lyrics. Quelqu'un qui me donnerait sa veste lorsqu'il fait froid You'll be here, but for now div_id: "cf_async_" + Math.floor((Math.random() * 999999999)) Don't gotta entertain anybody else, J'aime être indépendante Got that young love even when we're old Pero a veces sólo quiero abrazar a alguien, Que alguien me dé su chaqueta cuando hace frío, Tener ese amor joven incluso cuando seamos viejos. Thank you very much! Alors si tu es quelque part dehors, je te jure que je serai document.write('
');var c=function(){cf.showAsyncAd(opts)};if(typeof window.cf !== 'undefined')c();else{cf_async=!0;var r=document.createElement("script"),s=document.getElementsByTagName("script")[0];r.async=!0;r.src="//srv.clickfuse.com/showads/showad.js";r.readyState?r.onreadystatechange=function(){if("loaded"==r.readyState||"complete"==r.readyState)r.onreadystatechange=null,c()}:r.onload=c;s.parentNode.insertBefore(r,s)}; document.write('
');var c=function(){cf.showAsyncAd(opts)};if(typeof window.cf !== 'undefined')c();else{cf_async=!0;var r=document.createElement("script"),s=document.getElementsByTagName("script")[0];r.async=!0;r.src="//srv.clickfuse.com/showads/showad.js";r.readyState?r.onreadystatechange=function(){if("loaded"==r.readyState||"complete"==r.readyState)r.onreadystatechange=null,c()}:r.onload=c;s.parentNode.insertBefore(r,s)}; Feelgood Music, La traduction de Dear No One de Tori Kelly est disponible en bas de page juste après les paroles originales, Paroles2Chansons dispose d’un accord de licence de paroles de chansons avec la, Société des Editeurs et Auteurs de Musique, Maluma - Hawái traduction, Bizarrap - KHEA - Bzrp Music Sessions #34, 21 Savage & Metro Boomin - Savage Mode II, Trois cafés gourmands - Comme des enfants. Dear no one, this is your love song But sometimes, I just want somebody to hold Someone to give me their jacket when its cold Got that young love even when we're old I like being by myself Chord Dan Lirik Lagu - Masihol  Marsada Band INTRO : C#m A E B (4X) E = Do Chord ini berdasarkan musik asli video klip bawaan.