Deze schadeverzekering van Apple dekt ook val- stoot- en waterschade. Ook de iPhone XR prijzen zijn verlaagd met de komst van dit nieuwe model, dus daar kun je mooi van profiteren als je je zinnen al had gezet op de XR. Goed denkbaar is dat je twijfelt tussen het kopen van een iPhone 11, 11 Pro, en 11 Pro Max. Valt je reparatie niet onder de garantie? Bij de iPhone 11 heb je keuze uit veel leuke kleuren. Voor 23:30 uur besteld, overmorgen in huis, Handige tips van de specialisten van Belsimpel, Met de dubbele camera schiet je in elke situatie een perfecte foto of video, De krachtige A13-chipset zorgt voor razendsnelle prestaties, Met Face ID hoef je enkel en alleen naar je toestel te kijken om te ontgrendelen, Het toestel heeft een lange accuduur dankzij een energiezuinige processor, Een 3.5mm-poort ontbreekt, muziek luisteren doe je via de Lightning-poort of draadloos via Bluetooth. Wil je dat voorkomen, dan kun je de smartphone beter los kopen en combineren met een sim only. Houd ten eerste rekening met de garantie. In dit artikel helder en onafhankelijk advies waar je op moet letten als je een iPhone met sim-only abonnement overweegt. Het toestel is gepresenteerd in de kleuren zwart, wit, geel, rood en de nieuwe kleuren lavendel en groen. Apple iPhone 11 64GB Zwart - Nieuw toestel. Apple kondigt iOS 13 met Donkere modus aan. Het levert hem een IP-rating op van IP68; hetzelfde als de iPhone 11 Pro (Max). Daarbij heb je ook weer keuze uit modellen met 64GB, 128GB of 256GB opslag. Sommige mensen vinden dit prettig, omdat zij de aanschafkosten van een nieuwe iPhone niet in één keer kunnen en/of willen dragen. De iPhone 11 serie bestaat uit de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max. 41 256GB . Apple vergoedt de € 6,50 verzendkosten bij een reparatie niet. Fijn voor de ogen in de avonduren! Dat levert een handzaam toestel op, dat ook een stuk goedkoper uitvalt dan we van Apple gewend zijn. Elk jaar is het weer de vraag met welke kleuren Apple op de proppen komt voor haar nieuwe smartphones. De iPhone 11 als los toestel kopen? In de winkelwagen (stap 2) kun je een verzekering kiezen. Met sterk verbeterde camera en gemaakt van gerecyclede materialen! Zit je aan te hikken tegen de prijs van de iPhone 11 Pro, dan komt de iPhone 11 als geroepen. Een los iPhone 11 toestel kopen is nu mogelijk! De Apple iPhone 11 is precies wat je nodig hebt en wat je wilt. In de prijsvergelijker van iPhoned vind je op ieder moment van de dag de beste prijs van het moment voor deze smartphone. In plaats van 859 euro betaal je nu 809 euro voor het basismodel. Hoeveel iPhone-opslagruimte heb jij nodig? Wil je toch het beste oled-scherm, een verbeterde driedubbele camera en meer? Voordeel is wel dat je de kosten wat meer over de looptijd van het contract kunt uitsmeren.